مردم کدام کشورها بیشترین سهم را از بازار رمزارزها دارند؟

مردم کدام کشورها بیشترین سهم را از بازار رمزارزها دارند؟ به گزارش سیب پال، بازار نوشت: باوجود ریزش سنگین بازار رمزارزها در سال 2022، میزان ضریب نفوذ این دسته از دارایی ها طی همین مدت و در سطح جهانی، بیش از 800 درصد بالا رفته و استفاده از آنها در بعضی کشورها همچنان درحال رشد است.



سال ۲۰۲۱ را میتوان سال افسانه ای برای رونق بازار ارزهای دیجیتال دانست؛ سالی که تب مبادله ارزهای دیجیتالی در پس قرنطینه های کرونایی و خانه نشینی خیلی از مردم در گوشه و کنار جهان، منجر به ثبت رکورد جدید برای نه تنها بیتکوین، بلکه خیلی از ارزهای دیجیتال بازار شد.
اگرچه خیلی از دولت ها طی این سال، با اتخاذ مواضعی عملیاتی یا دستکم لفظی، علاوه بر تهدید خریداران و فروشندگان این دسته از ارزها تلاش در محدود کردن استفاده از آنها کردند، اما باید بدانیم که برخی کشورها بنا به علل مختلف، تحت تأثیر شدید و غیر قابل بخشایش فرهنگ استفاده از دارایی های دیجیتال همچون بیتکوین و اتریوم و خیلی از ارزهای دیگر قرار گرفتند که در بعضی موارد باوجود مخالفت دولت ها، استفاده از آنها به اندازه ای در بازار داخلی کشور آنها رواج یافت که امروزه باوجود ریزش سنگین و بی رونقی این بازار، امکان حذف آنها از بازار وجود ندارد.
البته رویکرد دولت ها در برابر دارایی های دیجیتال، همواره منفی و از در مخالفت نبوده و در بعضی موارد مانند برزیل، دستگاههای قضایی تلاش بر پذیرش آنها و وضع قوانین و مقررات ویژه جهت استفاده از دارایی های دیجیتال و همینطور اشخاص حقیقی و حقوقی فعال در این بازار کردند. حتی در بعضی موارد دیگر مانند السالوادور، دولت بخش عمده ای از ذخایر ملی خویش را برای خرید بیتکوین و توسعه زیرساخت های لازم برای استخراج آن تخصیص داد.
اما در این میان، برخی کشورها، بیشترین تأثیر را از حضور و مبادله ارزهای دیجیتال در جامعه خود تجربه کردند که این تاثیرات همچنان ادامه دارند. فرهنگ استفاده از دارایی های دیجیتال در کشورهای مختلف تا حدی بوده که باوجود ریزش سنگین بازار آنها در سال ۲۰۲۲، میزان استفاده مردم از این دسته دارایی ها طی همین سال، بیشتر از ۸۰۰ درصد افزایش پیدا کرده است. در ادامه، به معروفترین این کشورها اشاره خواهیم کرد.
تایلند
جالب است بدانیم که کشور تایلند یکی از هاب های اصلی ارزهای دیجیتال در جهان به حساب آمده و بر مبنای آخرین آمار بانک مرکزی این کشور، بیشتر از ۲۰.۱ درصد از مردم تایلند یکی از مشتقات دارایی های دیجیتال را در اختیار دارند.
صرافی مشهور بیتکوب (Bitkub) در تایلند، به تنهایی بیشتر از ۷۲ درصد از معاملات رمزارزی را به خود تخصیص داده و رشد استفاده از این ارزها در تایلند تا حدی بوده که در نوامبر سال ۲۰۲۲ مصادف با اوج بی رونقی بازار، تایلند رتبه نخست مبادلات رمزارزی را به خود تخصیص داد.
در حقیقت، دارایی های دیجیتال، بیشتر از ۱۷.۳ درصد از ارزش کل بازار این کشور را به خود تخصیص داده که بعد از دلار تتر، دو رمزارز بزرگ بازار یعنی بیتکوین و اتریوم، ارزهای محبوب و مورد معامله مردم تایلند را به خود اختصاص داده اند.



فیلیپین
فیلیپین بعد از تایلند، دومین رتبه استفاده از دارایی های دیجیتال در جهان را به خود اختصاص داده و بیشتر از ۱۹.۴ درصد از مردم این کشور مبادلات خویش را از راه صرافی PDAX انجام می دهند که از پشتوانه دولتی هم برخوردار می باشد.
البته دولت این کشور توریستی هم حمایت ویژه ای از رشد و توسعه فعالیتهای ارزهای دیجیتالی به عمل آورد که همین مساله، منجر گردید تا امروزه بیشتر از ۷ میلیون نفر از شهروندان فیلیپینی یعنی معادل ۶.۱۳ از کل جمعیت این کشور دارایی های دیجیتال داشته باشند.

نیجریه
آفریقا را میتوان یکی از مناطق مهم مبادلات و پذیرش ارزهای دیجیتال دانست که در بین کشورهای این قاره، البته حساب نیجریه جداست. رشد فرهنگ استفاده و ضریب نفوذ ارزهای دیجیتال در نیجریه تا حدی بوده که بیشتر از ۱۹.۴ درصد از مردم این کشور مالک نوعی مشتقات دارایی های دیجیتال هستند.
بر اساس آمار موجود، ارزهای دیجیتال در هیچ یک از کشورهای آفریقایی به اندازه نیجریه طرفدار نداشته و خرید و فروش نمی شوند. محبوب ترین ارزهای دیجیتالی در نیجریه عبارتند از ریپل، بیتکوین، پی چاتیک، و دش کوین. همینطور باید بدانیم که ارزهای دیجیتال، دارای رکورد بیشتر از ۴۰۰ میلیون دلار معامله در نیجریه را دارند که از روی همین رقم میتوان به آسانی متوجه اهمیت این دسته از دارایی ها در بین مردم نیجریه شد.

آفریقای جنوبی
آفریقای جنوبی یکی از ثروتمندترین و مدرن ترین کشورهای قاره آفریقا به حساب می آید که به جهت نفوذ تکنولوژی های دیجیتال مانند دیتا سنترهای بزرگ و همکاری با شرکتهای بزرگ فعال در صنعت فناوری اطلاعات مانند گوگل، در زمینه دارایی های دیجیتال هم چهارمین کشور جهان بشمار می رود.
بر اساس آمار موجود، ۱۹ درصد از مردم این کشور مالک دارایی های دیجیتال بوده و البته دولت ژوهانسبورگ هیچ گونه حمایت قانونی از معامله این ارزها نکرده و استفاده از آنها قانونی نیست. با اینحال، مردم آفریقای جنوبی استقبال کم نظیری از ورود و توسعه این دسته دارایی ها در این کشور کرده اند.

کره جنوبی
بیش از ۱۳.۴ درصد از مردم کره جنوبی از دارایی های دیجیتال برخوردار بوده و بر خلاف مورد آفریقای جنوبی، خیلی از بانکهای کره ای به جهت استقبال مردم از این دسته دارایی ها، امکان خرید و فروش و مبادله آنها را در پلت فرم و اپلیکیشن های خود گنجانده اند.
همچنین بیشتر از ۳۰ درصد ارزهای دیجیتال جهان هم از راه صرافی ها یا شرکتهای کره ای مبادله می شوند. با اینحال استفاده از دارایی های دیجیتال همچنان در این کشور کاملا قانونی نبوده و مورد حمایت دولت نیست. دولت کره جنوبی بخصوص بعد از فروپاشی شرکت رمزارزی کره ای لونا و دلار دیجیتال آن یعنی دلار ترا (UST) در تلاش است تا مقررات در ارتباط با استفاده از این دارایی های را تهیه و ابلاغ نماید.

مالزی
کشور مالزی هم به جهت پیشرفت های چشم گیر منطقه «آ سه آن» در زمینه اقتصاد دیجیتال، درست مانند کره جنوبی، سنگاپور و فیلیپین، همچون کشورهایی است که دارایی های دیجیتال در آن بسیار رواج دارند.
بیش از ۱۳.۲ درصد از مردم مالزی دارایی های دیجیتال در اختیار داشته و با اینحال، بانک مرکزی مالزی از این دسته دارایی ها حمایت نمی نماید. البته ارزهای بیتکوین، اتریوم، بیتکوین کَش، ریپل، لایت کوین و برخی دیگر از ارزهای دیجیتال مورد تایید کمیسیون بورس و اوراق بهادار مالزی هستند.

ترکیه
تورم کم سابقه در ترکیه و سیاست های عجیب بانکی دولت اردوغان طی دو سال قبل منجر به ریزش ارزش دارایی های مردم این کشور شده است. معمولاً در چنین شرایطی، مردم برای حفظ ارزش دارایی و سرمایه خود به سمت مواردی چون طلا، نقره، ارزهای خارجی و البته به تازگی، ارزهای دیجیتال پناه می برند. ترکیه همچون مواردی است که مردم آن، استقبال کم نظیری از دارایی های دیجیتال کرده و ۱۸.۶ درصد از جمعیت مالکین دارایی های دیجیتال جهان اهل این کشور هستند.
علیرغم ریزش بازار ارزهای دیجیتالی در سال ۲۰۲۲، آمارها نشان دهنده سرمایه گذاری بخش قابل توجهی از مردم این کشور طی نیمه دوم سال قبل در این بازار سرمایه گزاری نموده اند. هم اکنون، ۲.۴ میلیون نفر معادل ۲.۹۴ درصد از مردم ترکیه صاحب دارایی های دیجیتال هستند.


بیشتر بخوانید: هفته ای سبز برای همه بازارها به جز رمزارز



35217


منبع:

1401/10/14
14:03:16
0.0 / 5
307
تگهای خبر: اپلیكیشن , ارز , اقتصاد , بازار
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
جدیدترین مطالب مرتبط در سیب پال
نظرات بینندگان سیب پال در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۴
سیب پال sibPal

سیب پال

اخبار اقتصادی

sibpal.ir - حقوق مالکیتی سایت سیب پال محفوظ است