بیتكوین بر سر دوراهی
سیب پال: تردید معامله گران در راه اتی بیتکوین موجب رقم خوردن روز پرنوسانی برای این رمزارز شد.
به گزارش سیب پال به نقل از سی ان بی سی، در صورتیکه تعدادی از کارشناسان انتظار شروع دور جدید صعودی رمزارزها را دارند دولت فرانسه اعلام نمود بیتکوین های مصادره شده از هکرها به ارزش ۲۸ میلیون یورو را به حراج خواهد گذاشت. طبق عرف معمول فرانسه حراج دولتی در شرایطی انجام می شود که دولت انتظار کاهش قیمت آن دارایی را داشته باشد و این مساله موجب ایجاد تردیدهایی بین معامله گران درباب شروع مسیر صعودی بیتکوین شده است.
بررسی روند معاملات نشان میدهد که تمایل معامله گران قدیمی برای نگهداری بیتکوین رو به افزایش است و بیشتر بیتکوین های تازه عرضه شده مربوط به معامله گران تازه کار تر است. صندوق سرمایه گذاری گری اسکیل که یکی از بزرگ ترین صندوق های سرمایه گذاری در حوزه رمزارزها نیز شمرده می شود بار دیگر در اتریوم سرمایه گذاری کرد و ۱۰ هزار اتریوم دیگر به دارایی های خود افزود. اتریوم این روزها در حال توسعه شبکه خود است.
یک مقام هندی به رویترز گفته است که دولت در نظر دارد هرگونه فعالیت در رابطه با رمزارزها همچون استخراج، نگهداری، معامله یا انتقال آنها را در این کشور ممنوع اعلام و متخلفان را جریمه کند. باتوجه به جمعیت بالای معامله گران هندی ممکنست این تصمیم در صورت اجرائی شدن نتایج زیادی برای بازار داشته باشد. البته این مقام هندی گفته است به دارندگان این ارزها ۶ ماه فرصت برای خروج از بازار مهلت داده خواهد شد.
مجموع ارزش بازار جهانی رمزارزها هم اکنون ۱۸۰۰ میلیارد دلار برآورد می شود که این رقم نسبت به روز قبل ۲.۷۴ درصد بیشتر شده است. هم اکنون ۶۵ درصد کل بازار رمزارزها در اختیار بیت کوین و ۱۲ درصد در اختیار اتریوم است. بیت کوین ۱۲ سال پیش توسط گروه گمنامی از معامله گران بر بستر بلاک چین به وجود آمد و از سال ۲۰۰۹ معاملات اولیه آن شکل گرفت.
به روزرسانی قیمت رمزارزها (تا ۱۳ ظهر به وقت شرقی) / این رده حاوی تغییرات قیمتی ۱۰ ارز دیجیتالی بزرگ از نظر ارزش بازار است.
۱- بیت کوین
قیمت: ۵۸ هزار و ۱۰۵.۷۲ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۲.۲ درصد افزایش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۳.۷۲ درصد افزایش
۲- اتریوم
قیمت: ۱۷۹۰.۷۲ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۱۵ درصد کاهش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱.۰۰ درصد افزایش
۳- بایننس کوین
قیمت: ۲۶۰.۶۸ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۲۵ درصد افزایش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱.۰۰ درصد افزایش
۴- کاردانو
قیمت: ۱.۲۷ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۸۴ درصد افزایش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۶.۵۳ درصد افزایش
۵- تتر
قیمت: ۱.۰۰ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۹ درصد کاهش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۱ درصد افزایش
۶- پولکا دوت
قیمت: ۳۵.۹۶ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۱ درصد افزایش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱.۴۸ درصد کاهش
۷- ریپل
قیمت: ۰.۴۷۹ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۰۵ درصد افزایش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۶.۵۶ درصد افزایش
۸- یونی سواپ
قیمت: ۲۹.۹۸ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۸۷ درصد کاهش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۲.۹۲ درصد کاهش
۹- لایت کوین
قیمت: ۲۰۲.۵۴ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۱۲ درصد افزایش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۲.۴۹ درصد افزایش
۱۰- چین لینک
قیمت: ۲۹.۴۸ دلار
تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۴.۱۵ درصد کاهش
تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۷۹ درصد افزایش
منبع: سیب پال
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
جدیدترین مطالب مرتبط در سیب پال
نظرات بینندگان سیب پال در مورد این مطلب