گوگل هوش مصنوعی را به فضا می برد
سیب پال: گوگل می خواهد هوش مصنوعی را به فضا بفرستد.
به گزارش سیب پال به نقل از ایندپندنت، این اقدام قسمتی از برنامه های وسیع تر در سراسر صنعت فناوری است و میلیاردهایی مانند ایلان ماسک را نیز درگیر می کند تا ماهواره هایی به عنوان دیتا سنترهای شناور به فضا بفرستند.
گوگل امیدوار است فضای بیشتر، خنک کنندگی و انرژی خورشیدی به روشی جدید برای فعالسازی هوش مصنوعی تبدیل شوند. این شرکت فناوری اعلام نموده روزهای آینده یک نمونه اولیه از چنین ماهواره ای را برای اولین آزمایش مداری پروژه «سان کچر» (Suncatcher) به فضا می فرستد.
پروژه مذکور تلاشی برای اکتشاف آنست که آیا فضا پتانسیل میزبانی زیرساخت های پردازش وسیع هوش مصنوعی را دارد یا خیر.
شرکت های مختلف همچون اسپیس ایکس و استارکلاود در پی طرح هایی هستند تا دیتاسنترها را به مدار پایین زمین بفرستند. هدف آنها مهار انرژی تقریباً مداوم خورشید برای فعالسازی پردازش هوش مصنوعی و اجتناب از محدودیت های ذخایر برق روی زمین است.
این عملیات مقرر است همراه ماموریت «ترنسپورتر ۱۸» اسپیس ایکس و باهمکاری شرکت ماهواره ای پلنت لبز صورت گیرد و طی آن بررسی می شود سخت افزار هوش مصنوعی گوگل چه طور می تواند نیروهایی که هنگام پرتاب ایجاد می شوند، تشعشعات و دمای خیلی شدید در مدار پایین زمین را تحمل کند.
این سخت افزار بعد از پرتاب واحدهای پردازشگر تنسور گوگل را به مدار پایین زمین می برد تا ارزیابی کند آیا تراشه های هوش مصنوعی می توانند در فضا فعالیت کنند یا خیر.
تشعشعات فضایی ممکنست دستگاههای الکترونیکی را مختل یا گرفتار افت کنند و همچون موجب بروز خطاهای داده ای مشهور به تغییر بیت (Bit Flip) شوند.
گوگل اعلام نمود سخت افزارهای خودرا هنگامیکه فعالیتهای هوش مصنوعی در یک واحد در دانشگاه کالیفرنیا انجام می شده، آزمایش کرده است اما تست های مداری برای درک آنکه سخت افزار در وضعیت واقعی چه عملکردی دارد، لازم است.
این شرکت طراحی اش برای خنک کردن تراشه های پرمصرف انرژی در خلا را که در آن خنک سازی معمول با جریان هوا غیر امکان دارد، با ترکیب لوله های داغ و رادیاتورها ارزیابی می نماید.
اما کارشناسان باور دارند این مدل انتزاعی بازهم تا تجاری شدن سال ها فاصله دارد.
به گزارش سیب پال به نقل از ایندپندنت، این اقدام قسمتی از برنامه های وسیع تر در سراسر صنعت فناوری است و میلیاردهایی مانند ایلان ماسک را نیز درگیر می کند تا ماهواره هایی به عنوان دیتا سنترهای شناور به فضا بفرستند.گوگل امیدوار است فضای بیشتر، خنک کنندگی و انرژی خورشیدی به روشی جدید برای فعالسازی هوش مصنوعی تبدیل شوند. این شرکت فناوری اعلام نموده روزهای آینده یک نمونه اولیه از چنین ماهواره ای را برای اولین آزمایش مداری پروژه سان کچر (Suncatcher) به فضا می فرستد.پروژه مذکور تلاشی برای اکتشاف آنست که آیا فضا پتانسیل میزبانی زیرساخت های پردازش وسیع هوش مصنوعی را دارد یا خیر.شرکت های مختلف همچون اسپیس ایکس و استارکلاود در پی طرح هایی هستند تا دیتاسنترها را به مدار پایین زمین بفرستند.
منبع: سیب پال
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
جدیدترین مطالب مرتبط در سیب پال
نظرات بینندگان سیب پال در مورد این مطلب