صندوق خطرپذیر وزارتخانه ها و سازمان های دولتی

صندوق خطرپذیر وزارتخانه ها و سازمان های دولتی به گزارش سیب پال رییس صندوق نوآوری و شكوفایی اظهار داشت: وزارتخانه های بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، ارتباطات و فناوری اطلاعات، سازمان مدیریت فرهنگی و امور مناطق آزاد با مشاركت صندوق نوآوری و شكوفایی در حال راه اندازی صندوق های خطرپذیرند.


به گزارش یكشنبه پایگاه خبری مناطق آزاد، «بهزاد سلطانی» اضافه كرد: اعلام كرده بودیم همه وزارتخانه ها می توانند برای تولید صندوق خطرپذیر با مشاركت صندوق نوآوری و شكوفایی اقدام كنند.
به گفته وی، سهم هر وزارتخانه در صندوق خطرپذیر می تواند بیشتر از مشاركت صندوق نوآوری و شكوفایی باشد و صندوق آمادگی دارد حتی به صورت مساوی هم به هر میزان كه وزارتخانه ها سرمایه گذاری خطرپذیر انجام دهند، با آنها مشاركت كند.
رییس صندوق نوآوری و شكوفایی اظهار داشت: در صندوق نوآوری و شكوفایی راه اندازی صندوق های خطر پذیر مطرح شد تا در كنار آن، روی طرح های فناورانه با ریسك بالا سرمایه گذاری شود.
سلطانی ارزش افزوده این طرح ها را در صورت موفقیت بسیار بالا ارزیابی كرد.
به گزارش سیب پال به نقل از ایرنا، سرمایه گذاری خطرپذیر در طرح های دانش بنیان، سرمایه ای است كه به همراه كمك های مدیریتی، در اختیار شركت های جوان، كوچك، بسرعت در حال رشد و دارای آتیه اقتصادی قرار می گیرد.
در واقع صندوق خطرپذیر، واسطه مالی میان موسسه های سرمایه گذار اصلی (صندوق های دارای امكان سرمایه گذاری نظیر صندوق های بازنشستگی، بانك ها، موسسه های بیمه و… ) و شركت های بسرعت در حال رشد نوآوری محور است.
صندوق نوآوری و شكوفایی، نهادی با شخصیت حقوقی و دارای استقلال استخدامی و اداری و مالی و معاملاتی است كه اساسنامه آن در سال ۱۳۹۰ به تصویب هیات وزیران رسید.
این صندوق به منظور كمك به تحقق و توسعه اقتصاد دانش بنیان، تكمیل زنجیره ایده تا بازار و تجاری سازی نوآوری ها، دستاوردهای پژوهشی و اختراع ها و كاربردی شدن دانش با استفاده از عرضه كمك ها و خدمات مالی و پشتیبانی به شركت ها و موسسه های دانش بنیان تشكیل شد.
رییس جمهوری، معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رییس جمهوری، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، وزیر امور اقتصادی و دارایی، رییس كل بانك مركزی، رییس بنیاد ملی نخبگان و سه نفر با انتخاب رییس جمهوری در هیات امنای صندوق نوآوری و شكوفایی عضوند.
سرمایه اولیه صندوق نوآوری و شكوفایی، 30هزار میلیارد ریال بود كه با استفاده از حساب ذخیره ارزی یا صندوق توسعه ملی یا سایر منابع در حداكثر سه سال، تامین و پرداخت می شد.

IRNAeco@
اقتصام*1070*1961* تنظیم: فریبا بابائی* انتشار: مریم مسعود

 

1396/08/21
00:13:08
5.0 / 5
4344
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
جدیدترین مطالب مرتبط در سیب پال
نظرات بینندگان سیب پال در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۵
سیب پال sibPal

سیب پال

اخبار اقتصادی

sibpal.ir - حقوق مالکیتی سایت سیب پال محفوظ است