معاون بانك مركزی:

جایگزین درآمد از كارمزد خدمات بر درآمد از محل وام ها

جایگزین درآمد از كارمزد خدمات بر درآمد از محل وام ها به گزارش سیب پال معاون نظارتی بانك مركزی اظهار داشت: بانك ها با طراحی و اراده خدمات نوین بانكی با دریافت كارمزد مناسب، می توانند درآمدهای كارمزدی را جایگزین درآمد از محل اعطای تسهیلات كنند و از شیوه های سنتی به روش های جدید و بدیع اصلاح مسیر كنند.


به گزارش روز جمعه ایرنا از بانك مركزی، «فرشاد حیدری» در هشتمین گردهمایی روسای موفق شعب بانك های كشور در محل ساختمان بانك مركزی اضافه كرد: بانك ها باید به موضوعات روز بانكداری همچون ارائه خدمات نوین و حركت به سمت افزایش درآمدهای خود از محل كارمزد خدمات توجه ویژه داشته باشند.
وی خواهان اصلاح شیوه اعطای تسهیلات شد و اظهار داشت: لازم است شبكه بانكی روش سنتی اعطای تسهیلات را اصلاح و به تدریج با استفاده از خدمات نوین و تولید توان خرید برای خانوارها، امكان افزایش تقاضای كل در اقتصاد را فراهم نمایند تا واحدهای تولیدی و عرضه كنندگان خدمت بتوانند تولیدات و خدمات خویش را بفروشند و با این اقدام باعث بهبود رونق اقتصادی و تولید شغل برای جوانان كشور شوند.
حیدری، طراحی «كارت های اعتباری» را یكی از ابزارها در مسیر اصلاح شیوه سنتی اعطای تسهیلات خرد معرفی نمود و اظهار داشت: بانك مركزی با طراحی این كارت ها كه برای خرید «كالا» و «خدمات» مورد استفاده قرار می گیرد، باعث اصلاح شیوه های اعطای تسهیلات خرد، كاهش رجوع مكرر شهروندان به شعب و ممانعت از انجام معاملات صوری می گردد.
وی اضافه كرد: بانك ها می توانند با تنوع بخشی به آن و تولید امكانات متفاوت تلاش در جذب مشتریان و جلب رضایت آنان كنند و با اهتمام بیشتری مبحث صدور كارت های اعتباری را در دستور كار قرار دهند.
معاون نظارتی بانك مركزی با اشاره به ضرورت توجه به شفاف سازی اطلاعات در شبكه بانكی اظهار داشت: شفافیت در اطلاعات از جانب بانك مركزی باعث افزایش اعتماد به شبكه بانكی می گردد و با اقدام، گام های بلند و جدی در زمینه مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم، شناسایی هویت مشتریان و افزایش كنترل های سیستمی برداشته می گردد.
وی اضافه كرد: انتظار داریم شبكه بانكی با اهتمام بیشتر برای شفافیت اطلاعات مسیر افزایش اعتماد به شبكه بانكی را هموارتر كند.
حیدری با مروری بر اقدامهای بانك مركزی در اجرای قانون ساماندهی بازار غیرمتشكل پولی اظهار داشت: با این اقدام و برخورد قاطع با نهادهای پولی غیرمجاز، زمینه بهبود فضای كسب و كار كشور را فراهم و بانك ها را به مسیر رقابت سالم تر هدایت شده اند.
وی با اشاره به كاركرد مخرب این نهادها در جذب سپرده ها با وعده اعطای سودهای غیرمتعارف، سوء استفاده از سپرده های جذب شده و بكارگیری آن در عملیات سوداگرانه غیرمولد كه باعث تخریب اقتصاد كشور شد، تافزود: امروز با قاطعیت و اطمینان می توان اظهار داشت كه هیچ موسسه غیرمجاز فعال حائز اهمیتی در كشور وجود ندارد.
این عضو هیات عامل بانك مركزی، یكی از دستاوردهای مبارزه با نهادهای پولی غیرمجاز را كاهش هزینه تمام شده تجهیز منابع برای بانك ها عنوان نمود و اظهار داشت: با رقابت ناسالم نهادهای پولی غیرمجاز در بازار پول هزینه سود پرداختی به سپرده ها در شبكه بانكی افزایش یافته بود و این هزینه به دریافت كنندگان تسهیلات منتقل می شد.
وی اضافه كرد: اكنون با برچیده شدن این نهادها هزینه تجهیز منابع مالی برای بانك ها برآورد می گردد سالانه بیش از ۷۰ هزار میلیارد تومان كاهش یابد و به همین میزان هزینه دریافت كنندگان تسهیلات هم كاهش خواهد یافت، ضمن اینكه به همین میزان قیمت تمام شده تولید كالا و خدمات كاهش خواهد یافت و تولیدات كشور توان رقابت با كالاهای مشابه خارجی را پیدا خواهند كرد.

**روسای شعب در دستیابی اهداف سیاست گذار پولی نقش موثر دارند
رئیس موسسه عالی آموزش بانكداری ایران هم در این گردهمایی با اشاره به اینكه رؤسای شعب بانك ها در پیشبرد استراتژی های عملیاتی بانك ها و رسیدن به اهداف نهایی سیاست گذاری پولی و بانكی نقش اساسی ایفا می كنند، اظهار داشت: با تلاش مجموعه همكاران بانكی در 22 هزار شعبه و اجرایی شدن اهداف سیاست های پولی، می توان اظهار داشت كه شاغلان بانك ها بخصوص روسای شعب، از كارایی نسبتا بالاتری نسبت به سایر همگنان خود در دستگاه های اجرایی و بخش های اقتصادی برحوردارند.
«محسن خوش طینت» با اشاره به اینكه رؤسای شعب بانك ها همواره تلاش می كنند تا در عرصه رقابت با استفاده از توسعه فرهنگ مشتری مداری، بهبود مستمر، كیفیت محصولات و خدمات، استفاده بهینه از فناوری های نوین الكترونیكی و اطلاعاتی، مشتریان بیشتری جذب كنند، اضافه كرد: موسسه عالی آموزش بانكداری ایران علاوه بر برنامه های آموزشی متنوع تخصصی و حرفه ای، در جهت اهداف و وظایف آموزشی و پژوهشی خود، با برگزاری «همایش های سالانه بانكداری اسلامی»، «گردهمایی روسای موفق شعب بانك های كشور» را هم هر سال مرتبط با موضوعات ذیربط مدیران و رؤسای شعب بانك های كشور برگزار كند.
اخبار اقتصادی ایرنا در تلگرام: IRNAeco@
اقتصام **1070**1823
خبرنگار: فریبابابائی **انتشار: طاهره نبی اللهی

 

1396/11/27
16:18:36
5.0 / 5
4194
تگهای خبر: ارز , اقتصاد , بازار , بانك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
جدیدترین مطالب مرتبط در سیب پال
نظرات بینندگان سیب پال در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۵
سیب پال sibPal

سیب پال

اخبار اقتصادی

sibpal.ir - حقوق مالکیتی سایت سیب پال محفوظ است