اختصاص 100 میلیارد تومان منابع برای سرمایه گذاری در زیرساختهای صادراتی

اختصاص 100 میلیارد تومان منابع برای سرمایه گذاری در زیرساختهای صادراتی سیب پال: تهران- مدیر امور اعتبارات بانك توسعه صادرات اعلام نمود: بر مبنای تصمیم جدید صندوق توسعه ملی، 100 میلیارد تومان برای سرمایه گذاری در مناطق برخوردار اختصاص یافته كه نرخ سود آن 16 درصد و بازپرداخت آن هفت ساله است.


به گزارش روز شنبه ایرنا از بانك توسعه صادرات ایران، «رضا ساعدی فر» ابراز امیدواری كرد كه این منابع راه را برای سرمایه گذاری در حوزه صادرات باز كند.
وی در ارتباط با تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی هم اظهار داشت: بر مبنای مصوبه صادر شده، برای تامین نیازهای سرمایه در گردش واحدهای تولیدی، قرار بر این است كه به صورت تلفیقی 50 درصد منابع بانك و 50 درصد منابع صندوق توسعه ملی با متوسط نرخ سود 14.5 درصدی در اختیار قرار گیرد كه البته در مورد صادركنندگان نمونه و مشتریان خوش حساب، نرخ این تسهیلات 13.5 درصد محاسبه می گردد.
مدیر امور اعتبارات بانك توسعه صادرات اختصاص تسهیلات به شركتهای دانش بنیان را همچون راهبردهای این بانك ذكر كرد و با اشاره به بروز و ظهور كسب و كارهای نو و دانش پایه اضافه كرد: تسهیلات اعطایی به شركت های دانش بنیان، در انتها آذرماه امسال 634 میلیارد ریال بود؛ این در حالیست كه امسال برای پرداخت این تسهیلات، 200 میلیارد ریال هدفگذاری شده بود.
ساعدی فر با اشاره به اینكه صدور ضمانت نامه هم همچون مشكلاتی است كه همواره صادركنندگان كشور را دچار مشكل می كند، اظهار داشت: بر این اساس دسترسی راحت به ضمانت نامه های بانكی می تواند یاری رسان صادركنندگان به خصوص در حوزه خدمات فنی و مهندسی برای اجرای پروژه ها باشد.
وی هدفگذاری برای صدور ضمانت نامه های ریالی امسال را 2 هزار و 600 میلیارد ریال عنوان نمود و اضافه كرد: تا آخر آذر امسال، 2 هزار و 154 میلیارد ریال ضمانت نامه صادر شده كه نسبت به سال گذشته، 118 درصد رشد داشته است.
مدیر امور اعتبارات بانك توسعه صادرات با اشاره به اینكه در حوزه اعتبارات اسنادی (ال.سی) 82 درصد اهداف محقق شده است، اضافه كرد: در بخش اعتبارات اسنادی برای بخش واردات، 105 درصد رشد را شاهد بودیم؛ ضمن اینكه اعتبارات اسنادی صادراتی هم 137 درصد رشد داشته است.
به گزارش سیب پال به نقل از ایرنا، با كاهش درآمدهای نفتی در سال های گذشته، یكی از منابع عمده درآمدی دولت، ارزهای حاصل از صادرات غیرنفتی است؛ كارنامه صادرات غیرنفتی طی سالهای اخیر نشان داده است كه منابع مورد نیاز برای واردات، عموما از جانب بخش صادرات تامین شده و دولت كمترین میزان تامین ارز را برای كالاهای مورد نیاز كشور در عرصه واردات پرداخت كرده است.
در این میان تامین مالی بخش صادرات همواره یكی از مباحث مورد درخواست صادركنندگان بوده و با عنایت به بانك محور بودن اقتصاد ایران، نظام بانكی توانسته تا حدودی بار تامین مالی این بخش را به عهده گیرد.
تا آخر آذرماه امسال، 28 هزار و 526 میلیارد ریال به صورت ریالی به صادركنندگان كشور پرداخت شده است، در صورتی كه كل این رقم در سال گذشته، 30 هزار 700 میلیارد ریال بود.
همچنین در بخش ارزی هم علاوه بر تلاش های جدی و اثرگذار بانك توسعه صادرات در برقراری خطوط فاینانس (اعتبار اسنادی بلند مدت) و ری فاینانس (اعتبار اسنادی كوتاه مدت)، به میزان 265 میلیون دلار هم تسهیلات ارزی به صادركنندگان كشور پرداخت شده است.

اخبار اقتصادی ایرنا در تلگرام: IRNAeco@
اقتصام**9189**2025
خبرنگار: اسماعیل داودی**انتشاردهنده: لیلا جودی


1396/11/21
14:14:12
5.0 / 5
4283
تگهای خبر: ارز , اقتصاد , بانك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
جدیدترین مطالب مرتبط در سیب پال
نظرات بینندگان سیب پال در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۵
سیب پال sibPal

سیب پال

اخبار اقتصادی

sibpal.ir - حقوق مالکیتی سایت سیب پال محفوظ است