علی نمازی روز چهارشنبه در دیدار با سرپرست جدید بانك كشاورزی یزد اضافه كرد: مانده تسهیلات سیستم بانكی در این مدت، 123 هزار و 495 میلیارد ریال بود كه 20 درصد آن به بخش كشاورزی، 42 درصد صنعت و بقیه به بخش خدمات و بازرگانی اختصاص دارد.
وی مانده منابع بانك های دولتی استان در این مدت را 137 هزار و 478 میلیارد ریال عنوان نمود و اظهار داشت: در شش ماهه اول سال جاری، 397 هزار و 205 میلیون ریال وام رونق تولید توسط بانك های دولتی پرداخت شده است.
رئیس شورای هماهنگی مدیران دستگاه های تابعه وزارت اقتصاد و دارایی در استان یزد، مانده مطالبات بانك های دولتی را هشت هزار و 573 میلیارد ریال اعلام نمود.
نمازی با قدردانی از تلاش های بانك كشاورزی در پرداخت تسهیلات یادآورشد: نقش و جایگاه بانك كشاورزی در دستیابی به اهداف توسعه این بخش مهم است.
كشمیر شكن، سرپرست جدید بانك كشاورزی استان یزد هم در این دیدار با اشاره به اینكه این موسسه مالی تنها بانك تخصصی فعال در حوزه كشاورزی است، اظهار داشت: تقویت این بخش از اولویت های كاری ماست.
در حال حاضر 12 بانك با 436 شعبه عضو شورای هماهنگی بانك های استان یزد هستند.
یزد چهارمین استان صنعتی كشور به حساب می آید و تقریبا تمامی بانك های دولتی و خصوصی در این استان شعبه دارند.
منابع بانك كشاورزی استان یزد تا آخر شهریوماه سالجاری 9 هزار و 866 میلیارد ریال و مانده تسهیلات پرداخت شده توسط این بانك هم 10 هزار و 599 میلیارد ریال است.
استان یزد در تولید روناس، گوشت كبك و بلدرچین مقام نخست، محصول گلخانه ای دوم، پسته سوم، انار و زردآلو مقام پنجم و زعفران مقام ششم كشوری را دارد.