خضریان در تشریح جلسه كمیسیون اصل ۹۰:

عملکرد دستگاه ها در رابطه با زنجیره ارزش نان ارزیابی شد

عملکرد دستگاه ها در رابطه با زنجیره ارزش نان ارزیابی شد به گزارش سیب پال، سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس اظهار داشت: در این نشست عملکرد دستگاه ها در رابطه با زنجیره ارزش نان ارزیابی و مقرر شد شیوه نامه پخت نان کامل مشخص شود.



به گزارش سیب پال به نقل از مهر، علی خضریان در توضیح جلسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی در رابطه با افزایش کیفیت غنی سازی نان و بررسی عملکرد دستگاه ها در مورد زنجیره ارزش نان، اظهار داشت: این جلسه با حضور مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی، مدیران ارشد وزارت خانه های جهاد کشاورزی، بهداشت و اقتصاد و مرکز پژوهش های مجلس برگزار گردید.
وی توضیح داد: نان پرمصرف ترین ماده استفاده در سبد خانوارهای ایرانی بوده و کیفیت آن به صورت مستقیم بر سلامت خانواده تأثیرگذار است. تاثیر مصرف نان کامل در جلوگیری از ابتلاء به انواع بیماری ها همچون مشکلات قلبی عروقی، دیابت و مشکلات گوارشی در تحقیقات مختلف اثبات شده اما علیرغم این مسائل سبوس در خیلی از کارخانجات کشور از آرد جدا می شود و این آرد ارزش غذایی بسیار پایینی دارد.
خضریان افزود: در همین خصوص کمیسیون اصل نود در جهت ارتقای سلامت خانوارها و کاهش هزینه بخش درمان با استفاده از ظرفیت نظارتی خود به مبحث افزایش دسترسی مردم به نان کامل در ایران و اصلاح استاندارد کاهش درصد سبوس گیری آردهای سنتی ورود کرده و از منظر نظارتی سوال های مشخصی برای توقف روند اشتباه کنونی بیان نمود.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس اضافه کرد: افزایش کیفیت غنی سازی و کاهش ضایعات نان و رفع تأثیرات زیان بار مصرف نان سفید توسط خانوارها و بررسی عملکرد دستگاههای مسئول در مورد زنجیره ارزش نان و ارتقای بهره وری از موضوعات مطروحه در این نشست بود که نمایندگان تشکل های صنفی و مراکز پژوهشی نظرات خویش را در این خصوص بیان نمودند.
خضریان اظهار داشت: مقرر شد استاندارد آرد کامل مشتمل بر سبوس و جنین گندم و درصد نم زدگی برای انواع نان های سنتی توسط سازمان ملی استاندارد ظرف مدت سه ماه تدوین شود و یک الی سه آسیاب دار بعنوان تولیدکننده آرد کامل در همه استان ها از جانب شورایعالی سلامت و امنیت غذایی با هماهنگی وزارت امور اقتصاد و دارایی مورد حمایت قرار گیرند.
وی تصریح کرد: همینطور تدوین شیوه نامه پخت نان کامل ظرف مدت دو ماه توسط وزارت بهداشت، سازمان ملی استاندارد و سایر بخش های ذیربط انجام پذیرد و نرخ متفاوتی برای تولیدکننده آرد و نان کامل توسط وزارت خانه های کشور، جهاد کشاورزی و صمت تعیین شود.

1402/06/22
08:37:59
0.0 / 5
365
تگهای خبر: ارز , اقتصاد , تولید , دستگاه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
جدیدترین مطالب مرتبط در سیب پال
نظرات بینندگان سیب پال در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۲
سیب پال sibPal

سیب پال

اخبار اقتصادی

sibpal.ir - حقوق مالکیتی سایت سیب پال محفوظ است