ملاقات با یورو در کانال ۵۰ هزار

ملاقات با یورو در کانال ۵۰ هزار به گزارش سیب پال، اقتصادنیوز نوشت: در بازار سکه هم حباب برای نخستین بار به عدد 6 میلیون تومان رسید. در حال حاضر ارزش اسمی سکه از ارزش واقعی آن 22 درصد بیشتر است و به قول یک فعال بازار یک پنجم سکه آب است.



نحسی ۱۳ دامن بازار ارز را در روز چهارشنبه گرفت و درهم در این کانال باز شد. باز شدن درهم در کانال ۱۳ همانا و عبور قیمت دلار از خط قرمز دولت همان.

معامله گران مدعی اند ارسال حواله سخت شده، صرافی های دبی شماره ایران را جواب نمی دهند، عراق مثل قبل دست بازرگانان را باز نمی گذارد، بدین سبب عادی است که قیمت حواله بالا برود.
بازارساز دست به کار شد

در مقابل بازار، بازارساز دست به کار شد. قیمت دلار بازار رسمی در نیمه اول روز چهارشنبه ۱۶۰۰ تومان بالا رفت. بازارساز با پرش سه پله ای، دلار صرافی ها را به ۴۵ هزار تومان رساند تا اجازه ندهد شکاف قیمتی عامل بیشتری بر تقاضا شود.
دلار چشم فرزین را دور دید و پرید

برخی معامله گران در واکنش به اقدامات بازارساز به شوخی می گفتند دلار چشم فرزین را دور دید و پرید.
مثل روزهای قبل جناح افزایش و کاهش در برخورد با هم قرار گرفتند. به جهت تحلیلی هر دو گروه همسنگ هستند، اما حرکت بازار به کام مدافعان افزایشی است.

در بین تمام گفت و شنودهای بازار تز جدیدی که برای نوسان مطرح می شد، تمثیل پول های آماتور بود. معامله گران می گفتند بتازگی برخی آماتورها به قصد خرید طلای آب شده وارد بازار شدند و به سبب این که طلای آب شده برای خریدارای عادی در دسترس نیست این گروه به سمت دلار و سکه متمایل می شوند و اکثرا در فضای فعلی بازار، موفق به خرید سکه می شوند.
همین رفتار باعث شده است سکه بر دلار سرعت نوسان بیشتری در چند روز اخیر بگیرد.
دلار لنگ می زند

البته برخی دیگر این تحلیل ها را توضیح کافی نمی دانند و اعتقاد دارند اینطور رفتارها موردی است و استمرار ندارد. آنها می گویند وقتی دلار در دو ماه اخیر ۷ هزار تومان بالا رفته است یعنی کار از جای دیگری می لنگد.
یک پنجم قیمت سکه آب است
در بازار سکه هم حباب برای نخستین بار به عدد ۶ میلیون تومان رسید. در حال حاضر ارزش اسمی سکه از ارزش واقعی آن ۲۲ درصد بیشتر است و به قول یک فعال بازار یک پنجم سکه آب است.
اما در عصر چهارشنبه دو صورت گرفت که معامله گران را درباره ی ادامه نوسان دو دل کرد. اولی اصلاح قیمت درهم در پشت خط و دومی خبر شبکه ABC نیوز درباره ی افزایش احتمال تبادل زندانیان بود. اگر این خبر در ساعات پیش رو تکرار شود، باتوجه به این که از دید معامله گران نشانه ای برای توافق است، روی تغییر جهت بازار موثر خواهد بود.

الگوهای فنی هم در بازار غیررسمی هرات از اصلاح بازار خبر می دهند. البته فنی کاران چند هفته است که منتظر اصلاح هستند.
نکته بازار چهارشنبه ورود یورو به کانال ۵۰ بود. یورو با قیمت ۵۰ هزار تومان ملاقات کرد.

بیشتر بخوانید: رهبر بازار رمزارز ارزان شد/ چند بیتکوین برای استخراج باقی مانده است؟
۳۵۲۲۰

1401/11/28
13:05:14
0.0 / 5
453
تگهای خبر: ارز , اقتصاد , بازار , خرید
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
جدیدترین مطالب مرتبط در سیب پال
نظرات بینندگان سیب پال در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۴
سیب پال sibPal

سیب پال

اخبار اقتصادی ؛ سیب پال، خدمات مالی هوشمندانه، همراه شما در دنیای اقتصاد

sibpal.ir - حقوق مالکیتی سایت سیب پال محفوظ است