حقیقی ها چقدر پول از بورس خارج کردند؟

حقیقی ها چقدر پول از بورس خارج کردند؟ به گزارش سیب پال باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: در هفته ای که گذشت شاخص کل بورس با کاهش 2 درصدی به تراز یک میلیون و 533 هزار و 398 واحدی رسید.


شاخص کل هم وزن نیز با کاهش ۱.۵ درصدی به ارتفاع ۴۲۲ هزار و ۲۹۵ واحدی تنزل یافت و شاخص کل فرابورس نیز با کاهش ۳.۲۷ درصدی در ارتفاع ۲۰ هزار و ۶۷۱ واحد قرار گرفت. ایمان رئیسی تحلیلگر بازار سرمایه اظهار داشت: در هفته ای که سپری شد ۲ هزار و ۲۸۴ میلیارد تومان خروج پول حقیقی از بازار سرمایه را شاهد بودیم و شاخص کل، روند نزولی و البته کم حجمی را سپری نمود. او می گوید: همسو با کاهش نرخ کامودیتی ها در مبادلات جهانی، سهام این گروه با افزایش عرضه روبه رو شد. همین طور خبر مربوط به عرضه خودروسازی ایران خودرو و سایپا و ارزش گذاری این دو شرکت و همین طور افزایش نرخ دلار نیمایی توانست کمی طرف تقاضا را در بازار تقویت کند.
فقرایی تحلیلگر بازار سرمایه اظهار داشت: در هفته ای که گذشت، بحث ممنوعیت خرید گواهی سکه از جانب اشخاص حقوقی (که می تواند نشان گر عزم جدی دولت در کنترل نرخ ارز باشد) بر روی روند بازار سرمایه موثر بود. در حقیقت بدین ترتیب هیجانات ارزی که می تواند بر بازار سرمایه اثر مثبت داشته باشد، کنترل می شود. او می گوید: اخبار دیگری که بر روی روند بازار در هفته گذشته تاثیر منفی گذاشت، شفاف سازی شرکتها و اعلام اثرات قطعی برق بر روند کارهای تولیدی آنها، شایعاتی درباب افزایش نرخ بهره بین بانکی که در صورتیکه واقعیت داشت، می توانست سبب کاهش بیشتر شاخص کل شود. صنعت حمل و نقل برخلاف سایر صنایع رشد ۹.۸ درصدی را به ارمغان آورد تحلیلگر بازار سرمایه اظهار داشت: در معاملات این هفته، بیشترین رشد شاخص مربوط به صنعت حمل و نقل با رشد ۹.۸ درصدی بوده است. از طرف دیگر صنعت محصولات کشاورزی که تا چند هفته گذشته بیشترین بازدهی را داشته، طی این هفته با کاهش ۵.۸ درصدی پیشتاز کاهش ارزش شاخص در میان صنایع بوده است. او می گوید: پربازده ترین صنعت نیز از شروع سال همچنان صنعت تولید آب و برق و بخار یا همان یوتیلیتی با رشد ۵۶.۷ درصدی داشته است. همین طور دو صنعت کاغذ با رشد ۲ درصدی، بانکداری و سرمایه گذاری با رشد ۳.۱ درصدی کمترین بازده را در بین صنایع داشته اند. تب منفی بازارهای جهانی، روند نزولی بورس را شتاب داد صادقی کارشناس بازار سرمایه اظهار داشت: با اهمیت ترین اخبار هفته گذشته، افزایش نرخ بهره توسط بانکهای مرکزی آمریکا و اروپا و احتمال رخداد رکود اقتصادی در سطح جهان بود که سبب کاهش قیمت کامودیتی ها و در نتیجه کاهش تقاضا در بازار سرمایه شد. خبر دیگر اعطای مجوز به صرافی ها برای خرید اسکناس صادرکننده ها با قیمت توافقی بود که به بهبود چشم انداز بازار و شرکت های صادراتی کمک کرد. ۲۲۳۲۲۷


منبع:

1401/04/07
09:20:48
0.0 / 5
529
تگهای خبر: ارز , اسكناس , اقتصاد , بازار
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
جدیدترین مطالب مرتبط در سیب پال
نظرات بینندگان سیب پال در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵
سیب پال sibPal

سیب پال

اخبار اقتصادی

sibpal.ir - حقوق مالکیتی سایت سیب پال محفوظ است