رئیس سازمان انرژی اتمی:
نیروگاه هسته ای بوشهر تا دو روز آینده وارد مدار تولید می شود
به گزارش سیب پال رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان عنوان کرد: خارج شدن نیروگاه هسته ای بوشهر از مدار به علت مسائل فنی بود و این موضوعی است که برای نیروگاه ها به صورت طبیعی ایجاد می شود و این مورد حدودا حل شده و ظرف ۲ -۳ روز آینده وارد مدار خواهد شد.
به گزارش سیب پال به نقل از ایسنا، علی اکبر صالحی در گفتگو با خانه ملت، خاطرنشان کرد: درحال تأمین سوخت جدید نیروگاه بوشهر هستیم و منابع مالی آن هم درحال تأمین است و وزارت نیرو هم بدهی که به سازمان داشت را پرداخت کرد و امروز هم بانک مرکزی دستور دادند تا حواله پرداخت سوخت جدید نیروگاه، به روسیه با سرعت بیشتری صورت گیرد.
رئیس سازمان انرژی اتمی اظهار داشت: سوخت فعلی نیروگاه بوشهر تا 2 – 3 ماه آینده تمام می شود سپس ما سوخت جدید را بارگذاری خواهیم کرد و با بازگشت نیروگاه هسته ای به مدار تولید، ظرفیت هزار مگاواتی نیروگاه بوشهر به چرخه تولید برق کشور باردیگر باز می گردد.
پایان پیام
منبع: سیب پال
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
جدیدترین مطالب مرتبط در سیب پال
نظرات بینندگان سیب پال در مورد این مطلب