وزیر میراث فرهنگی خبرداد:
گردشگری و صنایع دستی، بخش ویژه چهاردهمین جشنواره كارآفرینان برتر
به گزارش سیب پال وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از افزوده شدن گردشگری و صنایع دستی بعنوان بخش های ویژه به چهاردهمین «جشنواره انتخاب کارآفرینان برتر» آگاهی داد و اظهار داشت: از کارآفرینان برتر این دو حوزه در مراسمی با حضور رییس جمهور تجلیل می شود.
به گزارش عصر چهارشنبه گروه فرهنگی ایرنا از میراث آریا، علی اصغر مونسان اظهار داشت: جشنواره انتخاب کارآفرینان برتر همه ساله به همت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش های مختلف همچون صنعت، کشاورزی و خدمات برگزار میشد که امسال دو حوزه گردشگری و صنایع دستی با هدف حمایت هرچه بیشتر از ذی نفعان و فعالان این دو حوزه، بعنوان بخش ویژه در چهاردهمین دوره این جشنواره انتخاب شده است.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، افزود: در بخش گردشگری برمبنای مصادیق شانزده گانه تعیین شده و در بخش صنایع دستی برمبنای رشته های مختلف، کارآفرینان برتر انتخاب و در مراسمی با حضور حجت الاسلام و المسلمن حسن روحانی رییس جمهوری تجلیل می شوند.
او با قدردانی از همکاریهای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، افزود: خوشبختانه همکاری بسیار خوبی بین وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی وجود دارد و باتوجه به اهمیت حوزه گردشگری و صنایع دستی با موافقت وزارت تعاون این دو حوزه، بعنوان بخش ویژه چهاردهمین جشنواره انتخاب کارآفرینان برتر اضافه شدند و کارآفرینان برتر این دو حوزه برمبنای معیارهای تدوین شده، تجلیل خواهند شد.
مونسان افزود: برمبنای برنامه ریزی های انجام شده کارآفرینان می توانند از اول تا ۱۰ تیر ماه ۱۴۰۰ با مراجعه به وب سایت یا سامانه کارآفرینان برتر پروسه ثبت نام در این جشنواره را تکمیل کنند.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اشاره کرد: تجلیل از کارآفرینان برتر حوزه گردشگری و صنایع دستی در چهاردهمین جشنواره انتخاب کارآفرینان برتر می تواند به رونق هرچه بیشتر این دو حوزه و افزایش انگیزه در کارآفرینان این دو حوزه بیش از پیش کمک نماید.
به گزارش سیب پال به نقل از ایرنا، از سال ۱۳۸۵ تا حالا ۱۳ جشنواره توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار و کارآفرینان برتر در سطوح ملی و استانی شناسایی و معرفی شده اند.
باتوجه به اهمیت کارآفرینی، برنامه ریزی و سیاستگذاری در حوزه توسعه و ترویج آن از الزامات برنامه های مختلف توسعه اقتصادی کشور بوده و ماهیت فرادستگاهی و فرابخشی مقوله کارآفرینی توجه به آنرا توسط تمامی دستگاهها ضروری می سازد. در همین ارتباط، یکی از برنامه های مهم وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی باتوجه به رسالت و وظایف آن، انجام کارهای بنیادی درباب توسعه و ترویج کارآفرینی است.
در همین چارچوب هرساله این وزارتخانه با هدف شناسایی کارآفرینان در سراسر کشور و انتخاب بالاترین کارآفرینان و معرفی آنان بعنوان الگوهای برتر به آحاد جامعه خصوصا جوانان، مبادرت به برگزاری جشنواره کارآفرینان برتر می کند.
برگزاری جشنواره انتخاب کارآفرینان برتر می تواند زمینه های حضور کارآفرینان در جامعه و افزایش سرعت توسعه فرهنگ کارآفرینی را فراهم نماید، این جشنواره، میعادگاهی برای گردهم آوردن کارآفرینان است که تجارب موفق خودرا با جامعه درمیان بگذارند و مشعل و چراغ راهی برای نسل جوان ونوپا باشند.
در جشنواره کارآفرینان برتر، رویکرد انتخاب کارآفرینان، برمبنای شناسایی و معرفی بنگاه هایی است که طی سه سال قبل «نوآوری منجر به رشد بالایی» داشتند.
در ادبیات جهانی کارآفرینی، بنگاه های پُررشد، بنگاه هایی هستند که از مسیر نوآوری و خلاف قاعده ی مرسوم، به رشد بالا و پایدار در فروش، میزان اشتغال و ارزش افزوده رسیدند. این بنگاه ها با وجود آنکه حجم کوچکی از بنگاه های کشورها را می سازند، ولی بیشترین سهم را در ایجاد ارزش افزوده برای کشورها داشتند. در حقیقت آنها محرک ارتقاء راندمان، نوآوری و نفوذ در بازارهای بین المللی هستند.
در ضمن برگزاری این جشنواره ها که برمبنای فاکتورهای طراحی شده جهت شناسایی کارآفرینان صورت گرفته و بیش از ۳۰۰۰ نفر کارآفرینان برتر در استانها و ۱۴۰ کارآفرین برتر ملی در بخش های مختلف اقتصادی (صنعت، کشاورزی و خدمات) انتخاب و معرفی شده اند.
منبع: سیب پال
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
جدیدترین مطالب مرتبط در سیب پال
نظرات بینندگان سیب پال در مورد این مطلب