منشا دلارهای تقلبی کجاست؟

منشا دلارهای تقلبی کجاست؟ به گزارش سیب پال، ایلنا نوشت: دبیر کانون صرافان کشور اظهار داشت: منشا دلارهای تقلبی، کشورهایی هستند که کارهای ترویستی دارند و تعدادی از کشورها برای تامین مالی اقدامات ترویستی از دلارهای تقلبی استفاده می نمایند و دلار از این مبادی وارد کشورها می شوند.


کامران سلطانی زاده درباره ی میزان استقبال مردم از خرید ارزهای متفرقه گفت: مردم بصورت سنتی فقط دلار و یورو خریداری می کنند. سایر ارزها بطور معمول بدین سبب که نرخ برابری آنها بالاتر از برابری استاندارد ناشی از کم بودن و رایج بودن به صرفه نیست و به عبارت دیگر مردم ترجیح می دهند، در ایران دلار خریداری و در خارج از کشور آنرا به ارز مورد نظر خود تبدیل کنند.
وی اظهار داشت: ساز و کار درستی در کشورمان برای خرید و فروش اسکناس های متفرقه وجود ندارد و به سبب این که بانک مرکزی محدودیت هایی در نرخ ها وضع کرده، همکاران ما در صرافی های مجاز امکان خرید اسکناس ارزهای متفرقه را به قیمت های متعارف ندارند.
دبیر کانون صرافان کشور درباره ی ورود ارزهای تقلبی به کشور اشاره کرد: بطور معمول منشا دلارهای تقلبی، کشورهایی هستند که کارهای ترویستی دارند و تعدادی از کشورها برای تامین مالی اقدامات ترویستی از دلارهای تقلبی استفاده می نمایند و دلار از این مبادی وارد کشورها می شوند.
سلطانی زاده با اعلان اینکه قاعدتا خرید اسکناس جعلی و تقلبی از صرافی های بدون مجوز قابلیت پیگیری را ندارد چونکه مستنداتی وجود ندارد که این اسکناس ها از کجا خریداری شده است، اظهار داشت: در تمام صرافی های مجاز در سراسر کشور دستگاه های تشخیص اسکناس وجود دارد و اگر هموطنانمان از صرافی های مجاز نسبت به خرید ارز مورد نیاز خود اقدام نمایند، بطور قطع ریسک دریافت اسکناس تقلبی آنها به صفر خواهد رسید.
وی افزود: تمام صرافی های مجاز پیش از فروش دلار و هرگونه ارزی، آنرا با حضور مشتری بوسیله دستگاه تشخیص اسکناس، چک و بررسی می کنند و اسکناس هایی که تایید نشوند از دستگاه عبور نمی کنند و اسکناس های تایید شده همراه با شماره سریال به مشتری تحویل داده می شود بنا بر این احتمال دریافت اسکناس تقلبی از صرافی های مجاز صفر است.
دبیر کانون صرافان کشور با اعلان اینکه بطور قطع این دلارهای تقلبی قاچاق بودند و امکان ورود دلارهای تقلبی از مبادی رسمی وجود ندارد، گفت: جمع آوری دلارهای تقلبی از بازار کار ساده ای نیست چونکه بطور معمول دارنده دلار تقلبی که زیان دیده می کوشد این دلار را در یک معامله ای استفاده نماید.



بیشتر بخوانید:
آرایش جدید در بازار ارز/ قیمت دلار این هفته چه تغییری می کند؟ ۲۲۰۲۲۳


1402/04/12
08:02:51
0.0 / 5
293
تگهای خبر: ارز , اسكناس , بازار , بانك
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
جدیدترین مطالب مرتبط در سیب پال
نظرات بینندگان سیب پال در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
سیب پال sibPal

سیب پال

اخبار اقتصادی

sibpal.ir - حقوق مالکیتی سایت سیب پال محفوظ است