اوضاع بازار خودرو و تداوم ركود

اوضاع بازار خودرو و تداوم ركود به گزارش سیب پال بررسی میدانی خبرنگار ایرنا از بازار خودروی پایتخت، حاكی از تداوم ركود مطلق در خرید و فروش هاست، ركودی كه كارشناسان دلیل اصلی آنرا بالا و غیرواقعی بودن قیمت ها عنوان می كنند.


به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، در حالیکه آگهی دهندگان در سایت ها و فضای مجازی، هر روز قیمت های بالاتری برای خودرو های خود اعلام می کنند، اما بنا به قول فعالان بازار، در عمل هیچ خرید و فروشی صورت نمی گیرد و سکوتی مطلق بر این بازار حاکم است.
ابتدای هفته جاری به علت روند موقت کاهشی شدن نرخ ارز، شاهد نزولی شدن قیمت ها در حد چند میلیون تومان بودیم، هرچند همان زمان هم هیچ معامله ای جز اندک افرادی که به خودرو نیاز داشتند در بازار به ثبت نمی رسید، اما به نظر می آید مجدد با رشد نرخ دلار، قیمت ها به ایستگاه قبلی بازگشت کند.
بررسی امروز بازار نشان داده است در گروه سایپا هر دستگاه پراید ۱۱۱ به ۱۵۲ میلیون تومان، تیبا صندوق دار ۱۴۸.۵ میلیون تومان، ساینا دنده ای ۱۶۶ میلیون تومان و کوییک دنده ای ۱۸۲ میلیون تومان قیمت خورده است.
در گروه ایران خودرو هم هر دستگاه پژو ۴۰۵جی. ال. ایکس ۲۱۰ میلیون تومان، پژو ۴۰۵ اس. ال. ایکس (با موتور تی. یو۵) به ۲۲۳ میلیون تومان، سمند ال. ایکس ۲۰۸ میلیون تومان، پژو پارس ۲۵۶ میلیون تومان، رانا ۲۴۰ میلیون تومان، پژو ۲۰۶ تیپ ۲ به ۲۳۷ میلیون تومان، پژو ۲۰۶ تیپ ۵ به ۳۰۷ میلیون تومان و پژو ۲۰۷ دنده ای ۳۶۰ میلیون تومان قیمت گذاری شدند.
امروز همینطور آگهی دهندگان خودرو در فضای مجازی قیمت های نجومی ۸۸۰ میلیون تومانی برای جک اس۵ کرمان موتور، یک میلیارد و ۶۰ میلیون تومانی برای سراتو آپشنال (صفر کیلومتر سفید رنگ مدل ۹۸) و یک میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومانی برای پژو ۲۰۰۸ مطالبه می کردند.
همه قیمت ها بجز خودروی سراتو که از سال گذشته با توقف تولید روبرو شده، مربوط به خودرو های مدل ۹۹ سفید رنگ است.
با این حال، همه کارشناسان به اتفاق تاکید دارند که وقتی معامله ای در بازار صورت نمی گیرد، قیمت ها واقعی نیست.
این رخوت و رکود بازار در حالی است که روز گذشته سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس از آماده سازی طرحی برای ساماندهی صنعت خودرو خبر و وعده داد که با اجرایی شدن این طرح در حداکثر سه هفته آینده فروکش کردن التهاب قیمت ها را مشاهده خواهیم کرد.
براساس این طرح مواردی همچون اجبار به عرضه خودرو در بورس کالا، تعیین سود مشارکت خودرو های پیش فروش شده توسط خودروساز و تعیین قیمت تمام شده خودرو هر سه ماه یک مرتبه توسط شورای رقابت دیده شده است.



منبع:

1399/07/17
13:30:53
5.0 / 5
1402
تگهای خبر: ارز , بازار , بورس , تولید
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
جدیدترین مطالب مرتبط در سیب پال
نظرات بینندگان سیب پال در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳
سیب پال sibPal

سیب پال

اخبار اقتصادی

sibpal.ir - حقوق مالکیتی سایت سیب پال محفوظ است