افت دلار

افت دلار شاخص دلار در معاملات آخر هفته قرمزپوش شد.


به گزارش سیب پال به نقل از رویترز، با وجود آن که با بازگشایی تدریجی اقتصاد، شاخصهای کلان اقتصادی وضعیت بهتری پیدا کرده اند اما رئیس بانک مرکزی آمریکا گفته است چالش های کاملا محسوسی بر سر راه اقتصاد وجود دارد. جروم پاول چشم انداز اقتصاد آمریکا را کاملا نامطمئن دانست و اضافه کرد: همه چیز به این بستگی دارد که سرعت انتشار کرونا تا چه حد مهار شود و تلاشهای دولت برای پشتیبانی از بخش های مختلف اقتصادی تا چه حد موفق باشد.
به نظر می آید که روابط ترامپ و پاول رو به بهود است و این مسئله می تواند جایگاه دلار را تقویت کند: رئیس جمهور آمریکا که تا قبل از بحران کرونا بارها و بارها به تندی از جروم پاول انتقاد کرده بود، این دفعه در یک عقب نشینی آشکار از عملکرد وی ابراز شادمانی کرد. ترامپ با اشاره به اینکه در ابتدا چندان از عملکرد پاول راضی نبوده است اضافه کرد: هم اکنون از عملکردش خیلی خوشحال هستم.
از طرفی با بازگشایی مجدد کسب و کارها شاهد اوج گیری انتشار کرونا بوده ایم و در بعضی از نقاط چین محدودیت های رفت و آمدی باردیگر به اجرا درآمده اند تا جلوی شیوع بیشتر ویروس کرونا که طبق اعلام مقامات بهداشتی چین دارای برخی رفتارهای متفاوت از ویروس اولیه آن است گرفته شود. طبق اعلام مقامات چینی ویروس کرونای جدید از راه اروپا وارد چین شده است. در بعضی از نقاط انگلیس و استرالیا هم محدودیت هایی برای پیشگیری از شیوع بیشتر کرونا در نظر گرفته شده است.
تابحال بیشتر از ۱۱ میلیون و ۱۹۱ هزار و ۸۱۰ مورد مبتلا شدن به کرونا گزارش شده است که در این بین ۵۲۹ هزار و ۱۲۷ نفر جان خویش را از دست داده اند. در میان کشورهای مختلف، بالاترین تلفات مربوط به آمریکا با ۱۳۲ هزار و ۱۰۱ نفر، برزیل با ۶۳ هزار و ۲۴۵ نفر، انگلیس با ۴۴ هزار و ۱۳۱ نفر، ایتالیا با ۳۴ هزار و ۸۳۳ نفر و فرانسه با ۲۹ هزار و ۸۹۳ نفر بوده است.
رودریگو کارتیل، استراتژیست مسائل ارزی در " بانک ملی استرالیا" اظهار داشت: افزایش مجدد شمار مبتلایان به کووید-۱۹ در جهان امکان دارد سیاستگذاران را به تغییر ریل سیاست بازگشایی اقتصادها سوق دهد و این مسئله برای بازارها بسیار تلخ خواهد بود. لازم است بدانیم تأثیر قرنطینه فاز نخست بر روی اقتصادها بخصوص روی اقتصاد آمریکا چه قدر بوده است.
با عنایت به افزایش مخارج دولت، روند صعودی بدهی و کسری بودجه در آمریکا ادامه دارد: میزان بدهی های آمریکا تا آخر ماه ژوئن ۲۰۲۰ به ۲۶ تریلیون و ۳۲۳ میلیارد و ۸۹۴ میلیون دلار رسیده است. کسری بودجه دولت آمریکا هم تا آخر ماه ژوئن به شش تریلیون و ۲۵۱ میلیارد و ۸۳ میلیون دلار رسیده است.
یوکیو ایشیزوکی - استراتژیست ارشد بازارهای ارز در موسسه " دایوا سکیوریتیز" - اظهار داشت: این احتمال وجود دارد که با موج دوم همه گیری در جهان مواجه شویم اما آن طور که موضع گیری سیاست گذاران نشان می دهد، کسی قصد ندارد بار دیگر یک قرنطینه سراسری و طولانی را نظیر آنچه در فاز نخست با آن مواجه شدیم، اعمال نماید.
در قاره سبز، شاخصهای کلان اقتصادی منتشره درباره کشورهای اروپایی نشان دهنده این است که شرایط کماکان تا حد زیادی بد باقی مانده است؛ هر چند که بانک مرکزی اروپا اعلام نموده است برنامه خرید اوراق قرضه خویش را با ۶۰۰ میلیارد یورو افزایش به ۱.۳۵ تریلیون یورو خواهد رساند و این برنامه را تا سال ۲۰۲۱ ادامه خواهد داد.
ینس ویدمان - رئیس بانک مرکزی آلمان - در مصاحبه با روزنامه " آلگماینه تسایتونگ" با اشاره به بازگشت تدریجی میزان تولیدات به سطوح قبل از زمان بحران کرونا گفته است: در ماه های اخیر شاید با یکی از حادترین شرایط اقتصادی تاریخ خود روبرو شده بودیم اما فکر می کنم به احتمال زیاد از سخت ترین شرایط موجود عبور کرده ایم. خبر خوب این است که حالا در جایی قرار داریم که شرایط رفته رفته رو به بهبود رفته است.
تحلیلگران بانک "آی ان جی" در یادداشتی نوشتند: در ایام اخیر شاهد نوسان آرام در بازار ارز بوده ایم و این می تواند سبب آسودگی بیشتر خاطر معامله گران شود. در کوتاه مدت ریسک های کرونایی باقی خواهد ماند و باید آنها را در محاسبات لحاظ کرد.
شاخص دلار
شاخص دلار که نرخ برابری آن در مقابل سبدی از ارزهای جهانی را اندازه می گیرد، در معاملات امروز با ۰.۱۴ درصد کاهش نسبت به روز قبل و در سطح ۹۷.۱۷۵ واحد بسته شد. نرخ برابری هر فرانک سوئیس معادل ۱.۰۵۸ دلار اعلام گردید.
ارزهای اروپایی
مخالفت بعضی از کشورهای عضو اتحادیه اروپا نظیر هلند، دانمارک، سوئد و اتریش با طرح پیشنهادی فرانسه و آلمان تابحال مانع از آن شده است تا بسته یک تریلیون یورویی حمایتی از اقتصادهای اروپایی در مقابل ویروس کرونا به مرحله اجرا درآید. از طرفی مرزهای اتحادیه اروپا هنوز به روی شمار زیادی از کشورها بسته باقی خواهد ماند که این مسئله روی تجارت خارجی و جریانات سرمایه ای موثر خواهد بود.
در انگلیس هم به دنبال کاهش شدید رشد اقتصادی این کشور، بوریس جانسون- نخست وزیر - از عرضه یک بسته حمایتی جدید از اقتصاد در مقابل نتایج کرونا اطلاع داده است. جانسون هم چنین از اعمال تغییرات ساختاری در شیوه مدیریت و بودجه بندی دولت اطلاع داده است.
از سوی دیگر با اینکه پیشنهاد انگلیس برای محدودیت های زمانی معاملات بازارهای ارزی دو طرف کانال مانس با مخالفت بعضی از طرف های اروپایی روبرو شده است اما مقامات انگلیسی از توافق با سوئیس بر سر تقویت همکاری در حوزه بازارهای مالی و ارزی اطلاع داده اند.
در تازه ترین دور از معاملات، پوند با ۰.۱۵ درصد صعود نسبت به روز قبل خود و به ازای ۱.۲۴۸ دلار مبادله شد. یورو ۰.۱۶ درصد بالا رفت و با باقی ماندن در کانال ۱.۱۲ به ۱.۱۲۴ دلار رسید.
مینوری اوچیدا - تحلیلگر بازار ارز در بانک "میتسوبیشی"- اظهار داشت: به صورت کلی بازار با عنایت به تحولات اخیر محتاط شده است. کاهش روابط تجاری و تعطیلی کسب و کارها تقاضا برای ارز را کاهش داده است و انتظار می رود این روند دست کم تا دو ماه آینده هم ادامه داشته باشد.
ارزهای آسیایی
در آسیا نرخ برابری ارز کماکان تحت تأثیر سیاست های بانکهای مرکزی قرار دارد. کره جنوبی اعلام نموده است سومین و احیانا آخرین بسته محرک را رونمایی خواهد نمود که ارزش آن ۲۷۰ تریلیون وون ( ۲۲۵ میلیارد دلار) خواهد بود. این بسته محرک هم صرف پشتیبانی از کسب و کارها و هم صرف پرداخت یارانه های نقدی مستقیم به خانوارها خواهد شد.
برای پنجمین بار در طول سالجاری نرخ بیکاری در سومین اقتصاد بزرگ جهان افزایشی شده است؛ بگونه ای که طبق اعلام وزارت ارتباطات و امور داخلی، نرخ بیکاری در ژاپن تا آخر ماه می با ۰.۳ درصد افزایش نسبت به ماه قبل به ۲.۹ درصد رسیده است.
در معاملات بازارهای ارزی جهانی، همینطور هر دلار با ۰.۱۵ درصد افزایش به ۱۰۷.۵۲۵ ین رسید. در مقابل همتای استرالیایی، هر دلار آمریکا به ازای ۱.۴۴ دلار مبادله شد. همینطور نرخ برابری دلار معادل ۷.۰۶۶ یوان چین اعلام گردید.




منبع:

1399/04/14
18:35:03
5.0 / 5
2102
تگهای خبر: ارز , اقتصاد , بازار , بانك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
جدیدترین مطالب مرتبط در سیب پال
نظرات بینندگان سیب پال در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۴ بعلاوه ۵
سیب پال sibPal

سیب پال

اخبار اقتصادی

sibpal.ir - حقوق مالکیتی سایت سیب پال محفوظ است