مدیركل تعاون، كار و رفاه اجتماعی:

بیشترین طرح اشتغال مربوط به شهرستان بیرجند است

بیشترین طرح اشتغال مربوط به شهرستان بیرجند است سیب پال: بیرجند - مدیركل تعاون، كار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی اظهار داشت: بیشترین طرح اشتغال برای پرداخت تسهیلات مربوط به شهرستان بیرجند و بیشترین رقم پرداختی مربوط به شهرستان بشرویه بوده است.


به گزارش سیب پال به نقل از ایرنا عباس ركنی شنبه شب در نشست مشترك كارگروه تخصصی اشتغال و كمیسیون هماهنگی بانك های استان خراسان جنوبی كه به ریاست استاندار برگزار گردید اضافه كرد: تابحال 39 میلیارد و 802 میلیون تومان تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری برای 152 طرح در استان پرداخت شده است.
وی اظهار داشت: جذب اعتبارات اشتغال پایدار روستایی و عشایری از بهمن ماه 96 در استان شروع شده كه تابحال با پیگیری های مستمر اعضای كارگروه بخصوص استاندار به حدود 40 میلیارد تومان رسید.
مدیركل تعاون، كار و رفاه اجتماعی استان تصریح كرد: همینطور طی این مدت 11 طرح بالای 6 میلیارد تومان و با تعهد اشتغال 897 نفر در استان برای بررسی و تایید به كارگروه ملی معرفی شده است.
وی خاطرنشان كرد: توسط مدیر پروژه های سرمایه گذاری وزارت تعاون مكاتبه ای دریافت كردیم در خصوص اینكه مرغداری هایی بالای 50 درصد پیشرفت فیزیكی می توانند از تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری بهره مند شوند.
ركنی افزود: در این زمینه هشت مرغداری در استان شناسایی شده كه از این لحظه به بعد می توانند از تسهیلات اشتغال پایدار روستایی استفاده كنند.
مدیركل بهزیستی خراسان جنوبی هم در این نشست اظهار داشت: سال گذشته 500 مورد اشتغال در چشم انداز بهزیستی استان در نظر گرفته شد كه تا آخر سال 644 نفر تحقق پیدا كرد.
علی عرب نژاد اضافه كرد: همینطور سال قبل 12 میلیارد و 800 میلیون تومان تسهیلات اشتغال برای این نهاد حمایتی در استان ابلاغ گردید كه در نهایت 9 میلیارد و 800 میلیون تومان به متقاضیان پرداخت گردید.
وی افزود: سهم شهرستان بیرجند از این تسهیلات 90 درصد، فردوس 100 درصد، قاین 96 درصد، درمیان 87 درصد، سربیشه 83 درصد، بشرویه 93 درصد، سرایان 102 درصد، زیركوه 106 درصد، خوسف 100 درصد، نهبندان 87 درصد و طبس 100 درصد بوده است.
دی ماه 96 وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی دستور العمل «آیین نامه اجرایی قانون پشتیبانی از توسعه تولید اشتغال پایدار روستایی و عشایری با استفاده از صندوق توسعه ملی» را با هدف كاهش بیكاری و رونق اشتغال به استانداران سراسر كشور ابلاغ نمود.
بر اساس این آیین نامه معادل 1.5 میلیون دلار از محل صندوق توسعه ملی نزد سه بانك توسعه تعاون، كشاورزی، پست بانك و صندوق كارآفرینی امید بعنوان موسسه های عامل سپرده گذاری تعیین شد تا با تلفیق منابع هر یك برابر با سهم صندوق توسعه ملی در اختیار طرح های اشتغالزا و تایید شده قرار گرفته و به متقاضیان وام اشتغال روستایی پرداخت گردد.
مجموع منابع صندوق توسعه ملی با تلفیق منابع هر یك از بانك های عامل حدود 12 هزار میلیارد تومان است كه برای پرداخت تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری اختصاص یافته است.
نرخ سود تسهیلات اشتغال روستایی بسته به مناطق روستایی، مرزی و عشایری متفاوت و از چهار تا 6 درصد است كه مدیران دستگاه های اجرایی با عرضه طرح و مدیران عامل بانك ها باید تا آخر تیرماه جاری نسبت به سهم استان خود اقدام نمایند.
7557 * 6054


1397/04/24
14:32:27
5.0 / 5
4153
تگهای خبر: بانك
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
جدیدترین مطالب مرتبط در سیب پال
نظرات بینندگان سیب پال در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۳
سیب پال sibPal

سیب پال

اخبار اقتصادی

sibpal.ir - حقوق مالکیتی سایت سیب پال محفوظ است